Catch

Menukaart

Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.

VERRASSINGSMENU'S

DRIEGANGEN

48

VOOR | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

52

VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT

VIERGANGEN

59

VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

VIJFGANGEN

63

VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT

KAAS I.P.V. DESSERT

7

KAAS ALS EXTRA GANG

14

STARTERS

KALFSPASTRAMI

16.5

KALFSPICANHA VAN DE GREEN EGG – PICCALILLY – TRAMAZINI – LITTLE GEM – BARBEQUE GEL

GRAVAD LAX

17

36 UUR GEMARINEERDE ZALM – FORELKUIT – AARDAPPEL – KARNEMELK – CODIUM

ARTISJOK BLOEM (VEGA MOGELIJK)

15.5

PARMEZAAN – GECONFIJTE EIDOOIER – BOTTARGA – IJSPASTILLE – TOMATENGEL – AMANDEL CRUMBLE

CARPACCIO

16

DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME

FOIE GRAS TERRINE

22.5

GANZENLEVER – BRIOCHE – RABARBER – PISTACHE – GELEI VAN SAUTERNES

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

17

STEAK TARTAAR 100 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

SOEPEN

TOMATENSOEP (VEGA MOGELIJK)

7.5

BASILICUMROOM – GEHAKTBALLETJES

DAGSOEP

8

VERRASSINGSSOEP VAN DE CHEF

BISQUE D'HOMARD

13

RIVIERKREEFT – ZEEKRAAL – COGNAC

CLASSICS

MALEISISCHE SATE AJAM

20.5

KIPPENDIJ SPIEZEN – PINDASAUS – ATJAR – CASSAVE – BANANENBLAD

ONE AND ONLY BURGER

20.5

BRIOCHE - 200 GR USA RUND – BACON – KAAS – GEKARAMELISEERDE UI – COLESLAW

BONELESS SPARERIBS

23.5

SPARERIBS ZONDER BOT – COLA LAK – MAISKOLF – COLESLAW

CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET FRIET EN MAYONAISE

HOOFDGERECHTEN

SPITSKOOL GADO GADO (VEGA)

24.5

BIMI – SAMBALBADJAK – BABYMAIS – KWARTELEI – GEFERMENTEERDE SPITSKOOL

PASTA WILDE ARGENTIJNSE GAMBA'S

25.5

LINGUINE – TOMAAT – ZEEKRAAL – VENKEL

CATCH OF THE DAY

28.5

VERRASSENDE VIS SPECIALITEIT VAN DE CHEF

DUBBEL LAM

31.5

LAMSFILET & LAMSNEK – WITTE ASPERGE – RABARBER – TUINERWT – DENNENAPPEL

TOURNEDOS ‘ROSSINI’

36.5

BLACK ANGUS OSSENHAAS – POMME PAVE – PEPERROOM – CHATEAUBRIAND JUS

ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR

27.5

STEAK TARTAAR 200 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD

DESSERTS

TRIPLE CHOCOLATE

13

BROWNIE – ESPRESSO – CARAMEL – CHOCOLADE – ROOD FRUIT SORBET

ECLAIR

12

RABARBER – CRÈME PÂTISSIÈRE – AARDBEI – MUNT – YOGHURT IJS

TASTE OF ZEST

12

LEMON PIE – AMANDEL PANNA COTTA
– VANILLE CUSTARD – CITRUS – ZEST IJS

ROYAL DAME BLANCHE

11

VANILLEROOMIJS – WARME CHOCOLADE – SLAGROOM

VERRASSINGSDESSERT

12

VERRASSINGSDESSERT VAN DE CHEF

FRIANDISES

8.5

SELECTIE VAN VIJF FRIANDISES VAN ONZE PATISSIER VOOR BIJ DE KOFFIE

AFTER DINNER

ESPRESSO MARTINI

11

KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO

SCROPPINO

10

PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET

ZESTINO

10

PROSECCO – VODKA – ZEST IJS

ITALIAN COFFEE

9.5

SPANISH COFFEE

9.5

FRENCH COFFEE

9.5

IRISH COFFEE

9.5

KAZEN VAN 'KAASAFFINEURS VAN TRICHT'

PICOLLO FIORE DI BUFFALA

3.5

ELEGANTE, ROMIGE WITSCHIMMELKAAS VAN GEPASTEURISEERDE BUFFELMELK. EEN VARIANT OP DE FRANSE CAMEMBERT, AFKOMSTIG UIT VENETO, NOORD-ITALIË. IN DE NASMAAK PROEF JE DE PURE KWALITEIT.

LE PETIT DIABLE

3.5

EEN FRANSE RODEKORSTKAAS VAN GEPASTEURISEERDE KOEMELK, AFKOMSTIG UIT NOORD-FRANKRIJK. TIJDENS DE PRODUCTIE WORDT ER EEN STERK BLOND BIER VAN HOGE GISTING TOEGEVOEGD, WAT ZORGT VOOR EEN INTENSE, AROMATISCHE SMAAK MET EEN LICHTE BITTERHEID IN DE NASMAAK.

ALMNAS TEGEL

3.5

ZWEEDSE KAAS GEMAAKT AAN HET VATTER MEER TUSSEN STOCKHOLM EN GOTENBURG. OP DE KORST VIND JE EEN KINDERVOET DIE VERWIJST NAAR DE STEENBAKKERIJ, WAARMEE ELKE BAKSTEEN MEE WERD BESTEMPELD. DE KORST WORDT MET PEKEL GEWASSEN. 20 MAANDEN GERIJPT.

JULLIETA

4

HALFZACHTE GEITENKAAS MET ORANJE KORST. GEKLEURD MET ANNATTO, AFKOMSTIG VAN HET RODE PITJE VAN DE ZUID AMERIKAANSE ORLEAANBOOM. GEMAAKT IN LIMBURG MET RAUWE GEITENMELK. DELICAAT EN SMEUÏG.

OG KRISTAL

3.5

BROKKELKAAS AFKOMSTIG UIT RUMBEKE, BELGIË. MINSTENS 20 MAANDEN GERIJPT EN ZEER MOOIE RIJPINGSKRISTALLEN. GEPASTEURISEERDE MELK VAN KOEIEN DIE TIJDENS DE ZOMER BUITEN GRAZEN. ZEER COMPLEX MET KARAMELTOETSEN.

SHROPSHIRE BLUE

4

KAAS VAN KOEMELK UIT HET VERENIGD KONINKRIJK, EN FAMILIE VAN DE STILTON. DEZE BLAUWSCHIMMEL KRIJGT ZIJN ORANJE KLEUR DOOR TOEVOEGING VAN ANATTO. ROMIG EN PITTIG VAN TEXTUUR.

ROGUE RIVER

4.5

EEN ICONISCHE BLAUWSCHIMMELKAAS UIT OREGON, VS. GEMAAKT VAN BIOLOGISCHE RAUWE KOEMELK EN GERIJPT IN DRUIVENBLADEREN DIE GEWEEKT ZIJN IN PERENBRANDEWIJN. DEZE KAAS IS ROMIG, INTENS EN HEEFT COMPLEXE SMAKEN VAN KARAMEL, NOTEN EN EEN VLEUGJE FRUITIGHEID.

GESERVEERD MET HONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.

Geniet

Reserveer direct online of neem direct contact met ons op via +31 (0)495 236 057.

Heerlijk eten

Events

Zest Gastrobar verwelkomt graag gezelschappen tot 300 personen in onze ruime feestzaal, want wij houden wel van een feestje!

Wijn inschenken