




Menukaart
Bij Zest Gastrobar kun je genieten van toegankelijke klassiekers of je laten verwennen met gastronomische verrassingsmenu's, boordevol verfijnde en smaakvolle verrassingen.
VERRASSINGSMENU'S
DRIEGANGEN
48
VOOR | HOOFD | DESSERT
VIERGANGEN
52
VOOR | SOEP | HOOFD | DESSERT
VIERGANGEN
59
VOOR | TUSSEN | HOOFD | DESSERT
VIJFGANGEN
63
VOOR | SOEP | TUSSEN | HOOFD | DESSERT
KAAS I.P.V. DESSERT
7
KAAS ALS EXTRA GANG
14
STARTERS
KALFSPASTRAMI
16.5
KALFSPICANHA VAN DE GREEN EGG – PICCALILLY – TRAMAZINI – LITTLE GEM – BARBEQUE GEL
GRAVAD LAX
17
36 UUR GEMARINEERDE ZALM – FORELKUIT – AARDAPPEL – KARNEMELK – CODIUM
ARTISJOK BLOEM (VEGA MOGELIJK)
15.5
PARMEZAAN – GECONFIJTE EIDOOIER – BOTTARGA – IJSPASTILLE – TOMATENGEL – AMANDEL CRUMBLE
CARPACCIO
16
DUNGESNEDEN RUND - PARMEZAAN - PIJNBOOMPITTEN - RUCOLA - TRUFFELCREME
FOIE GRAS TERRINE
22.5
GANZENLEVER – BRIOCHE – RABARBER – PISTACHE – GELEI VAN SAUTERNES
ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR
17
STEAK TARTAAR 100 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD
SOEPEN
TOMATENSOEP (VEGA MOGELIJK)
7.5
BASILICUMROOM – GEHAKTBALLETJES
DAGSOEP
8
VERRASSINGSSOEP VAN DE CHEF
BISQUE D'HOMARD
13
RIVIERKREEFT – ZEEKRAAL – COGNAC
CLASSICS
MALEISISCHE SATE AJAM
20.5
KIPPENDIJ SPIEZEN – PINDASAUS – ATJAR – CASSAVE – BANANENBLAD
ONE AND ONLY BURGER
20.5
BRIOCHE - 200 GR USA RUND – BACON – KAAS – GEKARAMELISEERDE UI – COLESLAW
BONELESS SPARERIBS
23.5
SPARERIBS ZONDER BOT – COLA LAK – MAISKOLF – COLESLAW
CLASSICS WORDEN GESERVEERD MET FRIET EN MAYONAISE
HOOFDGERECHTEN
SPITSKOOL GADO GADO (VEGA)
24.5
BIMI – SAMBALBADJAK – BABYMAIS – KWARTELEI – GEFERMENTEERDE SPITSKOOL
PASTA WILDE ARGENTIJNSE GAMBA'S
25.5
LINGUINE – TOMAAT – ZEEKRAAL – VENKEL
CATCH OF THE DAY
28.5
VERRASSENDE VIS SPECIALITEIT VAN DE CHEF
DUBBEL LAM
31.5
LAMSFILET & LAMSNEK – WITTE ASPERGE – RABARBER – TUINERWT – DENNENAPPEL
TOURNEDOS ‘ROSSINI’
36.5
BLACK ANGUS OSSENHAAS – POMME PAVE – PEPERROOM – CHATEAUBRIAND JUS
ASIAN INFUSED STEAK TARTAAR
27.5
STEAK TARTAAR 200 GR - PONZU - EIDOOIER - BEUKENZWAMMETJES - SESAMZAAD
DESSERTS
TRIPLE CHOCOLATE
13
BROWNIE – ESPRESSO – CARAMEL – CHOCOLADE – ROOD FRUIT SORBET
ECLAIR
12
RABARBER – CRÈME PÂTISSIÈRE – AARDBEI – MUNT – YOGHURT IJS
TASTE OF ZEST
12
LEMON PIE – AMANDEL PANNA COTTA – VANILLE CUSTARD – CITRUS – ZEST IJS
ROYAL DAME BLANCHE
11
VANILLEROOMIJS – WARME CHOCOLADE – SLAGROOM
VERRASSINGSDESSERT
12
VERRASSINGSDESSERT VAN DE CHEF
FRIANDISES
8.5
SELECTIE VAN VIJF FRIANDISES VAN ONZE PATISSIER VOOR BIJ DE KOFFIE
AFTER DINNER
ESPRESSO MARTINI
11
KAHLUA – TIA MARIA – VODKA – ESPRESSO
SCROPPINO
10
PROSECCO – VODKA – CITROENSORBET
ZESTINO
10
PROSECCO – VODKA – ZEST IJS
ITALIAN COFFEE
9.5
SPANISH COFFEE
9.5
FRENCH COFFEE
9.5
IRISH COFFEE
9.5
KAZEN VAN 'KAASAFFINEURS VAN TRICHT'
PICOLLO FIORE DI BUFFALA
3.5
ELEGANTE, ROMIGE WITSCHIMMELKAAS VAN GEPASTEURISEERDE BUFFELMELK. EEN VARIANT OP DE FRANSE CAMEMBERT, AFKOMSTIG UIT VENETO, NOORD-ITALIË. IN DE NASMAAK PROEF JE DE PURE KWALITEIT.
LE PETIT DIABLE
3.5
EEN FRANSE RODEKORSTKAAS VAN GEPASTEURISEERDE KOEMELK, AFKOMSTIG UIT NOORD-FRANKRIJK. TIJDENS DE PRODUCTIE WORDT ER EEN STERK BLOND BIER VAN HOGE GISTING TOEGEVOEGD, WAT ZORGT VOOR EEN INTENSE, AROMATISCHE SMAAK MET EEN LICHTE BITTERHEID IN DE NASMAAK.
ALMNAS TEGEL
3.5
ZWEEDSE KAAS GEMAAKT AAN HET VATTER MEER TUSSEN STOCKHOLM EN GOTENBURG. OP DE KORST VIND JE EEN KINDERVOET DIE VERWIJST NAAR DE STEENBAKKERIJ, WAARMEE ELKE BAKSTEEN MEE WERD BESTEMPELD. DE KORST WORDT MET PEKEL GEWASSEN. 20 MAANDEN GERIJPT.
JULLIETA
4
HALFZACHTE GEITENKAAS MET ORANJE KORST. GEKLEURD MET ANNATTO, AFKOMSTIG VAN HET RODE PITJE VAN DE ZUID AMERIKAANSE ORLEAANBOOM. GEMAAKT IN LIMBURG MET RAUWE GEITENMELK. DELICAAT EN SMEUÏG.
OG KRISTAL
3.5
BROKKELKAAS AFKOMSTIG UIT RUMBEKE, BELGIË. MINSTENS 20 MAANDEN GERIJPT EN ZEER MOOIE RIJPINGSKRISTALLEN. GEPASTEURISEERDE MELK VAN KOEIEN DIE TIJDENS DE ZOMER BUITEN GRAZEN. ZEER COMPLEX MET KARAMELTOETSEN.
SHROPSHIRE BLUE
4
KAAS VAN KOEMELK UIT HET VERENIGD KONINKRIJK, EN FAMILIE VAN DE STILTON. DEZE BLAUWSCHIMMEL KRIJGT ZIJN ORANJE KLEUR DOOR TOEVOEGING VAN ANATTO. ROMIG EN PITTIG VAN TEXTUUR.
ROGUE RIVER
4.5
EEN ICONISCHE BLAUWSCHIMMELKAAS UIT OREGON, VS. GEMAAKT VAN BIOLOGISCHE RAUWE KOEMELK EN GERIJPT IN DRUIVENBLADEREN DIE GEWEEKT ZIJN IN PERENBRANDEWIJN. DEZE KAAS IS ROMIG, INTENS EN HEEFT COMPLEXE SMAKEN VAN KARAMEL, NOTEN EN EEN VLEUGJE FRUITIGHEID.
GESERVEERD MET HONING, COMPOTE EN BANANENBROOD. VANAF 3 STUKS TE BESTELLEN.
Geniet
Reserveer direct online of neem direct contact met ons op via +31 (0)495 236 057.

